Wednesday, November 16, 2011

Beherit - At the Devil´s studio 1990 (2011)

1. Rehearsal
2. Grave Desecration Vengeance
3. At the Devil's Churns
4. Nocturnal Evil
5. Whores of Belial
6. Witchcraft
7. The Oath of Black Blood
8. Six Days with Sadistic Slayer
9. Demonomancy

Nuclear Holocausto Vengeance - Sång, gitarr
Demon Fornication - Bas, sång
Sodomatic Slaughter - Trummor

Detta skulle egentligen ha varit debutalbumet, men bråk med bolaget Turbo Music gjorde att denna aldrig släpptes, och istället blev väl The Oath of Black Blood det första som kunde kallas för debutalbum. Före det var det bara demos, nån split och nån ep som släpptes av det kultiga finska bandet Beherit. Men nu råkade Sodomatic Slaughter hitta ett master tape i sin egna samling och valde att släppa stycket som det var tänkt att det skulle vara från början.
Jag är själv ett stort fan av "Drawing Down the Moon" (1993) och förra "riktiga" nya plattan "Engram" (2009). Förutom dessa har Beherit inte gjort mycket som är bra.
At the Devil´s studio består av två tidigare osläppta låtar. Resten av spåren är tidiga, oslipade versioner av senare släppta låtar. Ljudet är vad man kan gissa sig till, alltså inte mycket att hänga i julgran. Eller i en björk heller för den delen. Varför man nu skulle hänga dessa i ett träd? Varför inte lägga i en pöl? Eller stoppa i en strumpa? Nåja, skit i det nu. At the Devil´s studio har säkert rätt stort värde för die-hard fans som ser detta som kultigt släpp av kultigt band. Jag kan förstå värdet i att släppa denna, men kommer jag att lyssna mycket på det här? Svaret är nej.

http://www.beherit.fi

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home