Saturday, October 15, 2011

Bestial Hordes - Nuclear Metal Lust (2011)

1. Street Metal Fucker
2. Metal, Sex, Alcohol
3. Nuclear Metal Lust
4. Revenge of Hate
5. Die in Fire (Bathory cover)


Firdaus - Sång
Fauzie -Gitarr
Iblys - Trummor (Session)
Kevin Helvete - Lead gitarr (gästartist)

Ingen bassist har fått credit, men enl. deras lineup så har de Gharay på bas och Mawi på gitarr som session musiker.

Bestial Hordes är ett underground metal band från Malaysia. Bandet består av två snubbar som gör allt för att verka precis så metal som det bara var möjligt för band som Slayer, Sodom och liknande för en massa år sedan. Stora i orden, poserande med inverterade kors, bilder på nakna brudar, getter och pentagram. Blod och lite mer poserande på bilder. Naturligtvis gör man även ett uttalande om hur untrue det är att just posera och att man minsann bara är värdig metalhead om man håller sig underground. Därför skaffar sig bandet en egen blogg. Ja, just det....
Men förutom att dom verkar rätt, tja, bäng så spelar dom rätt medioker musik också. Vart detta black kommer in vet jag inte, för lyssnar man på Nuclear Metal Lust som jag gjort en tid nu så får man  höra klassisk thrash av modell tuffare slag. Tidig Slayer var det första jag tänkte på när jag började lyssna, men långt ifrån lika bra. Sången är rätt kass, gitarr kör sitt race i värsta högstadieband-klass och trummisen vet inte vad dom andra spelar för låt så han kör bara på så gott han kan. För att beskriva hur det låter blir det ungefär såhär: Skrääään, skrän, gnissel-skrik-feedbacktjut-tremolo-svaj-skrän, dunk-dunk-didididididididididi-trrrtrrrtrrr-psshpsshpsssh,dunkderi-dunk, krax,host, sataaaaaan, krax-slemhosta. Gnissel.........padunk!
Om det känns som att just det kan rädda din helg så kör på, man kanske ska supporta undergrounden genom att köpa deras musik. Eller nej, man måste väl byta band på en konsert i nån konstig liten ungdomsgård i sydamerika för att det ska gå rätt till?


http://bestialhordes.blogspot.com/

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home