Sunday, October 16, 2011

Gorod - Transcendence (2011)

1. Earth Pus
2. Blackout: Renewed Souls
3. Textures (Cynic cover)
4. Earth Pus: Salvation
5. Transcendence

Julien "Nutz" Deyres - Sång
Nicolas Alberny - Gitarr
Mathieu Pascal - Gitarr
Benoit Claus - Bas
Samuel Santiago - Trummor

Den andra pressen av Transcendence kommer med en dvd med liveframträdanden och grejjer. I övrigt så är det samma som den första. Det är bara spår 5 är en ny låt. Spår 3 är en cover av Cynic och spår 2 och 4 är akustiska varianter av gamla låtar. Spår 1 är även den en ny version av en gammal låt. Detta gör att de flesta som skulle vara intresserade av denna skiva redan känner till och gillar Gorod.

Gorod hette tidigare Gorgasm, men bytte 2005 eftersom dom inte ville blandas ihop med det amerikanska, betydligt brutalare döds metallbandet med samma namn.
Gorod spelar väldigt teknisk och progressiv (death) metal. Det låter ungefär som de sista fullängdarna av bandet Death innan Chuck vek runt hörnet.
Visst kan man bli lite imponerad av dessa avancerade virrvarr av "riff" som mer är ett ordnat kaos av toner. Men väldigt, väldigt fort blir jag less och jag garanterar att jag inte kommer att införskaffa fler alster av fransoserna i Gorod. Om dom inte kraftigt ändrar sin musik till någonting mer intressant då.

http://www.myspace.com/gorod

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home