Thursday, March 08, 2007

Massemord - Let The World Burn (2007)


Polska (ej norska) Massemord har just släppt sin andra fullängdare, Let the world burn, och vilken platta det är! Mardukinfluerad blackmetal av en kaliber som man sällan skådar. Inte en tråkig sekund. Och nu har dom skaffat en levande trummis (till skillnad från tidigare då datorer skötte pangandet) och vilken trummis det är... Darkside, som han kallar sig, är den bästa trummisen jag har hört på länge. Helvete vad han piskar!!
Let the world burn består av 7 låtar, vilket ger cirkus 39 minuter av lycka. Låterna i sig heter:
Man's Death In My Eyes
Let The World End In Fire
Dance Of Red Nails
Glimmer Of Despair
Uwierzyæ
A Paranoid Fuse
Œmieræ Ludzkoœci
Massemord har funnits sedan år 2002, och huserar i Katowice, Polen, och består till stor del av bandet Furia´s medlemmar. För övrigt heter medlemmarna Namtar (sång), Nihil (gitarr, synth), Voldtekt (gitarr), Sars (bas) och tidigare nämnda Darkside (trummor).
Let the world burn är den fetaste, tuffaste och bästa blackmetal-plattan som man kan köpa för pengar just nu, så lyft på ditt blekfeta arsle nu genast och kila iväg som en skållad iller till närmaste musikskojjare. Annars går du miste om någonting som du verkligen inte vill gå miste om. Jag lovar! Själv längtar jag redan till nästa skiva från Massemord....

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home