Thursday, January 11, 2007

Triple Fistfuck Fanatic (2007)

Triple Fistfuck Fanatic är en 3-vägs split mellan Splattered Entrails (USA), Septic Mutation (USA) och Hemorrhoidal Anal Suffering (Brasilien). Alla tre är goregrindgrupper, alla tre kör med trummaskiner och alla tre har otroligt sjuka texter/låtnamn. Ju grisigare desto bättre är devisen.


Först ut är Splattered Entrails, som består av Mike O´Hara - sång, gitarr, trumprogrammering (Mike är även med i Expulsive Incision) .
Paul Licht - gitarr, Tyler Lauer - sång, John Gallo - bas.
Bandet är ett sidoprojekt av Mike O´Hara.
Splattered Entrails är det tyngsta och enligt mig bästa bandet av dom tre grisatörerna. 11 låtar med tungt distade gitarrer som mestadels kör "Bolt Thrower-riff" och hyffsat grisig deathmetalsång. Dessutom använder dom en pumphagel som instrument. Hur manligt är inte det?? Låter helt ok för en gammal dödsmetallare.
Dom mest anmärkningsvärda låttitlarna är:

Boiling Menstruation
Sucking Menstruation Trough a Straw


http://splatteredentrails.happyhost.org/


Nästa man att grisa på är Steve P, som driver enmansprojektet Septic Mutation.
Här övergår dödsmetallen till mer cyberorienterad goregrind, med mindre gitarrer, mer ljudeffekter och absolut ingen text alls. Däremot finns det någonting som ska likna sång, fast det låter som att herr Steve har dykt ner i en hink med diaré och spyor, och skriker som fan under ytan, så att skiten skvätter runt väggarna. Det kan vara lite svårt att föreställa sig, men när/om ni hör det bubblande-fisande-skvättande-grisande-brölandet förstår ni nog.
Fulaste låtnamnen av dom 24 låtarna är:
Nasal Sex With An Ebola Victim
Fucked With A Hot Curling Iron
Dressed Up a Feminist In Slutty Lingerie And Beating The Fuck Out Of Her




http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=127509167
(OBS! Sidan är även den rätt grisig, så vekmagade bör kanske överväga att läsa http://www.svenskadansband.se/cat253.htm?sessionid=b116ccf26f7b683f9f343f277b51adcc istället)




Sist ut, och grisigast av dom alla är Hemorrhoidal Anal Suffering. Ett enmansprojekt av Neto.
Här är det korta låtar alá tidig S.O.D/M.O.D som gäller. 18 stycken till antalet, och det är mycket ljudeffekter, prat, bröl och porrfilmsljud som gäller. En del låtar undrar mest vad fan det var för någonting. För att inte tala om "sången". Om man tycker att Septic Mutation har udda bubbelsång så är det ingenting mot vad HAS har. Sången låter som ett skadeskjutet vårtsvin med förstoppning. Mr. Neto har tagit grisandet till nya höjder på alla sätt och vis. Någon text är det inte tal om, såtillvida man inte tycker att "Nöff, nöff, WooiIIIIiiIII, groff, nöff, slafs" är text.
Top tre låttitlar äro:
Licking Fingers Coverd With Shit
Fart In The Vacuum
Abnormal Anal Hole Deformation


http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=111433289

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home