Friday, January 05, 2007

Mayhem - Last Breath (Last recordings with Dead) (2006)


Det finns massor av Mayhembootlegs därute, och den senaste som blivit populär är Last Breath (Last recordings with Dead). Jag har inte lyckats klura ut vem som är ansvarig för släppet av detta alster, men ser man till kvalitén på skiten är det inte heller så konstigt att dom inte skyltar med det så mycket (Edit. Vet nu att det är Nothern Twillight Records som släppt denna). Ni som hört den allra mest kända bootlegen, The Dawn of Black Hearts, vet hur taskigt en bootleg kan låta, och så gör även denna skiva. Om man skruvar upp volymen rejält, använder sin inbyggda brus-redusator och en gnutta fantasi (erfarenhet av låtarna hjälper) kan man höra vad det är för låtar utan att kolla i låtlistan innan.

Visst, det är kanske kul för samlare och för dom som verkligen är nerkörda på gamla Mayhem att ha denna, men för oss som bara tycker att dom var ok sålänge som Dead och Euronymous var i livet kan med gott samvete skippa denna.


Vad som finnes på skivan är:


REHEARSAL -91

1. Deathcrush

2. Necrolust

3. Freezing Moon

4. Chainsaw Gutsfuck

5. Pure Fucking Armageddon

6. Untitled

REHEARSAL -91

7. Funeral Fog

8. Freezing Moon

PROMO -90

9. Carnage

10. Freezing Moon

BONUS

11.Untitled


Personligen tänker jag lämna tillbaka denna skivan till dess rättmätige med ett mumlande tack för lånet. Om du frustar så snoret flyger bara du tänker på Funeral Fog eller kanske Freezing Moon, och vill banga skallet i skrivbordet tills flisen flyger när någon nämner Deathcrush kanske du skulle spara veckopengen tills du har råd med denna och ett storpack näsdukar.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home