Wednesday, June 04, 2008

Belphegor - Bondage Goat Zombie (2008)



Österrikes hårdaste exportvara heter inte Arnold utan Belphegor. Nu när gruppen har spottat ut sin sjunde fullängdare visar herrarna att dom inte bara är ett taktfast och säkert kort utan dom har även lyckats göra det bästa albumet i bandets historia. Produktionen låter bra, låtarna är så feta att det säkerligen kommer att inträffa dödsfall bland kristna pensionärer om de kommer i kontakt med skivan ifråga, och hela konceptet Belphegor har gått till en ny nivå. Herrejävlar så bra detta är! Bondage Goat Zombie är inspelad i tre omgångar mellan november -07 och januari -08 i One Studios i tyska Kassel.

Bondge Goat Zombie är till fullo inspirerad av Marquis De Sade, och texterna är på engelska, tyska och till viss del latin. Låtarna är heller inte enbart en kakafoni av höghastighetsdunkande utan består av till stor del av långsamma och jävligt tunga låtar. Lyssna på Sexdictator Lucifer så får ni höra Rammstein fast så tunga och grymma att de (Rammstain alltså) kutar hem till mamma för tröst och en välling. Och när vi ändå snackar låtar:


1. Bondage Goat Zombie
2. Stigma Diabolicum
3. Armageddon´s Raid
4. Justine: Soaked in Blood
5. Sexdictator Lucifer
6. Shred for Sathan
7. Chronicles of Crime
8. The Sukkubus Lustrate
9. Der Rutenmarsch

Skivan är ganska precis 40 minuter kort. Alldeles för kort!

Och köper du inte den här skivan är du dum i huvudet. Den kommer dessutom i 4 olika versioner, med och utan bonus-dvd, som vinyl etc. Egentligen skulle du köpa alla, för den är faktiskt så här bra.


Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home