Wednesday, April 23, 2008

Grimburg - Naturherrschaft (2008)


Från tyska Saarland kommer kanske det löjligaste jag har hört sedan milennieskiftet. Grimburg består av herrarna Jarl Nidhoeggr (sång), Runatyr (keybord) och Vafthrudnir (gitarr + trummor). Ingen av dom är särskilt begåvad på sina respektive uppgifter, men å andra sidan gör det inte så mycket för musiken suger, texterna är ack så tyska och hela produktionen är ett skämt. Inte ens roligt skämt heller.

Naturherrschaft består av hela demon med samma namn från 2005 + en låt från deras promo från 2007. Här ser vi alltså gruppens första fördel. Dom producerar inte alltför mycket av skiten i alla fall. Skivjäveln har även en underrubrik som lyder Deutsche heidnische Tonkunst (German Pagan sound art) och det äckliga lilla helvetet räcker närmare 22 minuter. Du har antagligen roligare om du spenderar denna tid till att arrangera veteranrally för hårlöss på grannens mops.

Är du du i huvudet kanske du vill veta vad låtarna heter?

1. Einklang (Intro)
2. Des Waldes Mysterium (Mystery of the forest)
3. Hexentanz (Witche´s Dance)
4. Moria
5. Naturherrschaft (Nature´s Dominion)
6. Die Rückkehr Germaniens (The Return of Germania)
Efter ett antal seriösta försök till att ta denna platta på allvar inser jag att det är fullkommligt omöjligt. Grimbrug är en trio äldre herrar som dels har väldiga komplex för att dom inte kom in i kyrkans barntimmes gosskör för olyckligt fula ungar, dels är väldigt sugna på att få spela lite på sina nyinköpta instrument från Hobbex. Det hela toppas av en inspelning som är både kasst producerad och mixad. Hemskt från alla håll liksom.

Verkar dock inte som om hemsidan fungerar, men den är antagligen ful ändå.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home