Sunday, February 05, 2012

Burzum - Fallen (2011)

1. Fra Verdenstreet
2. Jeg Faller
3. Valen
4. Vanvidd
5. Enhver Til Sitt
6. Budstikken
7. Til Hel Og Tilbake Igjen

Varg Vikernes - Allt

Varg Vikernes. Mannen som jag aldrig kommit överrens med har släppt nytt. 2011 kom två "nya" varav denna är en och en compilation som består av Vargs egna favoritlåtar skrivna av sig själv (egotripp någon?) från de två albumen "Burzum" och "Det som engang Var". Antagligen är Varg i behov av pengar och tänker "va fan, kan Gorgoroth och Dimmu Borgir så kan väl jag" och spelar in sin egna gamla skit igen och lurar på die-hard fans och samlare en ny skiva med gamla låtar. Enkelt och billigt sätt att tjäna pengar.
Förutom dessa två kommer nytt album även att släppas i maj. Denna kommer att heta "Umskiptar". Så han är väldigt aktiv nu, den lille norska sprätten.

Nåja, nu var det Fallen som var på tapeten. Pinsamt nog så tyckte jag ju faktiskt att den förra skivan, Belus, bitvis var någorlunda bra om än långtråkig. Fallen, som skulle vara fortsättningen på Belus är till stor del likadan, fast betydligt sämre. Här finns ingenting catchy utan enbart meningslösa och långtråkiga riff till en medioker trumma och halvtaskig prat/sång. Burzum är alltså tillbaka på sin rättmätiga plats som totalt värdelös.
Och för er som undrar så ja, jag har kastat bort skivhelvetet. Det ligger antagligen nånstans på Degermyrans sopstation just nu och väntar på att eldas upp eller nåt.

http://www.burzum.org/

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home