Sunday, December 13, 2009

Slayer + Napalm Death + Bruce Banner = sant?

Att Slayer har släppt (någolunda) nytt har nog ingen missat. Dock har Recensenten från Heldvete fått uppgifter om att det har börjat klurats på en splitskiva. Denna split ska förutom Slayer medverkas av Engelska kultbandet Napalm Death och av någon anledning ett riktigt skitband från Stockholm vid namn Bruce Banner, ett band som i själva verket har lagt av, men återförenats bara på grund av denna split.

Slayer och Napalm Death behöver nog ingen närmare presentation. Bruce Banner är inget band som vi har hört talas om tidigare, men lite research visar på att det handlar om ett rätt crappy punk/hardcore/rock-aktigt skrän utan några större kvaliteér.
Ifall nån bryr sig verkar Petter Barnevik (son till penningstinne girigbuken Percy Barnevik) ha spelat trummor i orginaluppsättningen, vilken är den som ska återförenas för splitskivan. Petter har tidigare omnämnts på Recensenten från Heldvete som ansvarig trummis på dålig skiva av Incantation för en massa år sedan.

Vad tycker man om detta då? Tja, det vete fan. Älskar Slayer, kan slölyssna på Napalm Death, men vad fan göra av Bruce Banner?

http://www.myspace.com/bruce_banner (jag tror att detta är rätt band)

Labels:

4 Comments:

Blogger Unknown said...

Vem fan kom på den idiotidén? Bruce Banner var hajpade som fan i HC-svängarna i början av millenniet, men jag förstod fan aldrig varför. Värdelöst skrän av folk som inte kan hantera sina instrument ordentligt. Ska vi nu behöva höra mer skit från dem...

Friday, December 18, 2009 2:35:00 PM  
Blogger Pan said...

Vem som kom på det vet jag inte. Min källa påstår att medlemmar i Slayer skulle vara fans av Bruce Banner.
Visserligen är det ju sant att Slayer gillar punk (beviset Undisputed Attitude torde säga allt) men någon måtta får det väl vara?

Nåväl, ingen är ofullkomlig. Inte ens om man spelar i Slayer tydligen.

Monday, December 28, 2009 9:16:00 AM  
Blogger daniel said...

jag kan lugna er med att det inte handlar om slayer och ej heller napalm death, utan venomous concept (med medlemmar från nd bl a), som ska göra en split ep med bruce banner. om det får ni givetvis tycka vad ni vill. daniel, bruce banner.

Friday, April 02, 2010 7:49:00 PM  
Blogger Pan said...

Men... vad har då Slayer med detta att göra?

Jag måste nog ta och se över mina kontakter!

Monday, April 05, 2010 5:39:00 PM  

Post a Comment

<< Home