Tuesday, July 15, 2008

Arkha Sva - Mikama Isaro Mada (2008)


1. Emergence Hors de l'Abîme
2. Thou Disappear
3. Chant I
4. Rekonquista
5. Chant II
6. Requiem on Their Graveth
7. Chant III
8. Nameless Rebellious
9. Odeur de la Morte
10. Hymne aux Legions Noires
11. Sublimation of the Destruktive Lust
12. Transylvania (MÜTIILATION)
13. The Dark Promise (BELKETRE)
Låtarna 1-8 är från demon Rekonquista och låtarna 9-13 från demon Hymne. Bägge dessa från 2005 och bägge limiterade till 666 ex.
Japanska Arkha Sva bildades 1996, så de har hållit igång rätt länge. Det till trots är infon om denna grupp väldigt knapphändig, främst beroende på att gruppens medlemmar själva valt att ha det så. Det finns inga uppgifter om medlemmarna i bandet, om vid en direkt fråga i en intervju väljer dom att inte svara på detta. De har även uttalat sig väldigt, ska vi säga, nervärderande om den japanska scenen i stort. Ja, de har gått så långt att den enda kontaktadressen till bandet är en fransk sådan, för att inte kopplas samman med resten av det japanska black metalträsket.
Mikama Isaro Mada är en samlingsskiva bestående av bandets två första (av en hel jävla hög) demos. Varför skräpet över huvudtaget släppts är dock en gåta för mig. Denna skivan låter inte ens demo, den låter bootleg av en demo. Och då underdriver jag. Har man intehört låtarna förut har man ingen aning om hur det ska låta. Helt jävla värdelöst. Att trycka upp denna är slöseri med plast.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home