Monday, April 02, 2007

Goregast - La Revanchia (2007)

Tyska Goregast är ett death/grind band som spelar brutal musik i kampen för djuren. "Musical Massacre Against Animal Torture" som det står på deras hemsida. Exakt vad texterna handlar om vet jag inte riktigt då det är rätt svårt tidvis att höra vad Rico Unglaube sjunger, men man behöver inte vara någon geni för att få en susning om att det handlar om att djur slår tillbaka mot människan, vilket inte är en helt dum grej att sjunga om. Det finns betydligt dummare texter därute i metal-träsket.
Gruppen bildades 2004 i Berlin, Tyskland, och La Revancha är Goregast´s andra fullängdare (nummer 1 heter Viva el Animal) och består av låtarna:
1. Intro De Revancha
2. Animalismo
3. Solo Asesinos
4. Varg Sucks Varg
5. Sorry, I Damaged Your Brain
6. Aspirador
7. Suck My Ass, Yeah!
8. Pelt Coat Fuck Off!
9. Chinabrain For Apes
10. Assbushhole
11. Gusano Sangroso
12. Outro De Revancha
Totalt är skivan dryga halvtimman lång, men den skulle lätt kunna få vara dubbelt så lång, inte bara för deras inställning, utan för att musiken i sig är väldigt bra. Malande tunga riff, inte alltför olik gamla spår av deras landsfränder Blood, sitter som ett par rejäla huggtänder i gammal sames vad. Basen dunkar likt värken efter bävrars gnagande på tjuvjägarens ljumskar. Vad som möjligen kan kännas lite tamt är trummorna, som endast kommer upp i graden ekorrens bitchslapande med svansen på avlivad kinesisk djurplågare, men ingenting som inte stör jättemycket. För övrigt heter medlemmarna (förutom sångaren Rico Unglaube) Rico Krause-gitarr, Steve Kleinert-gitarr, Ronny Thiel-bas och Josch Stritzke-trummor.
Man kan också tillägga att bandet tidigare gick under namnet Distress.
Nu ska jag dunka vidare på denna plattan några vändor innan jag sätter i nästa recentions platta. Funderar dock på att skicka några ex. av denna underbara platta (med tillhörande texter på pränt) till sametinget, junilistan och idiotjäveln som sitter som jordbruksminister i helvetesregeringen som vi har nu. Kanske dom tar åt sig av någonting... Men å andra sidan knappast. Man måste ju ha förmågan att kunna läsa någonting som inte består av jojk, moderatskitsnacksbyrokratiska eller idiotiska, vilket jag betvivlar på att någon av ovan nämnda kan!


http://www.goregast.de/
http://www.myspace.com/goregast

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home