Thursday, December 29, 2005

Pensionärer


-1/5

Pensionärer. Gammeldödar. Gamla, skrynkliga, bredarslade, långsamma, sega, skakande, ryckiga, rullatorframförande ligister som slåss med käpparna och flinar dumt medan dom försöker tränga sig före i kön på ICA.

Dom bara måste ha ett slags nätverk som förvarnar ALLA pensionärer att samtidigt som du har en 30 minuter lång lunch, bege sig ut på den lokala affären och banken, för att ställa sig ivägen, ta upp plats och syre, ställa dumma frågor under en väldigt lång tid och nödvändigtvis betala hela summan i 50-öringar, som dom har utspridda i 8 fickor, 3 spargrisar utan nyckel, 6 mynthållare och 2 påsar.
Dessutom ska dom tappa ut hälften av mynten på golvet, bara för att plocka fram sitt patenterade dumma flin, som gör att dom nästan tappar lösgommen och VÄNTA sig att du ska plocka upp skiten åt dom...??!

Och varför i helvete bara måste dom ställa sig 7-9 i bredd i gångarna på affären med sina jävla rullatorer och stoppa upp precis all trafik bakom sig.
Säger man då någonting vänligt, i stil med "ursäkta, men kan jag få komma förbi?" hytter dom med käppar och paraplyer och muttrar något om att dagens ungdomar ska lära sig hyfs och visa respekt för dom äldre. Minsann, om dom hållit på såhär när dom var små skulle dom fått ett kok stryk så dom inte kunnat sitta på 3 dagar...bla bla bla".

Nej, inför en åldersgräns på människor. Det skulle vara förbjudet att vara mer än 60 bast. Sedan skulle det bli tvångsavrättning på närmaste soptipp, så man blir av med skiten!

Labels:

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

humor!

Thursday, January 05, 2006 7:03:00 PM  
Blogger Martin said...

Hahahaha fyfan vad sant, dessutom det roligaste jag läst på länge. Cheers!

Friday, June 15, 2012 1:57:00 PM  

Post a Comment

<< Home