Friday, September 24, 2010

Videogazmatron - Immortal

Blashyrkh (Mighty Ravendark)

En av Immortals absolut bästa låtar, från deras bästa skiva. Naturligtvis är dom på ett kalfjäll och kutar omkring i snön.










All Shall Fall

En av dom bättre låtarna Immortal gjort sedan mitten av det blackiga 90-talet. Fula benskydd, fula corpse paint, fula batman-stridsyxan och patenterade Abbath-moves är alla inslag i en i övrigt snygg video. Naturligtvis är dom på ett kalfjäll och kutar omkring i snön.








Grim and Frostbitten Kingdoms

Även denna låt från Battles in the North. Naturligtvis är dom på ett kalfjäll och kutar omkring i snön. Här är också Hellhammer i nån slags glamrock sminkning.







Unsilent Storms in the North Abyss

Eventuellt den första musikvideon av Immortal. Eller kanske inte. Abbath kallar den själv för ett misstag. Men skit i det, här har vi en brunhårig Abbath som redan här visar att han kan den ökända krabbgången. Ingalunda något nytt alltså, även om den mest blivit känd på senare tid.
Låten är från bandets näst bästa album, Pure Holocaust från -93. Lyssna bara på trummorna på den här låten. Det här är så underbart black metal att jag bara ryser.

Tyvärr går det inte att bädda in denna video, så ni får helt enkelt gå på länken. Kom bara ihåg att komma tillbaka sedan för att få se...





The Sun No Longer Rises

Live från Graspop 2008. Alltså inget kalfjäll här heller. Däremot visar Apollyon tungan hela tiden. Det kanske är nog så roligt.



Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home