Thursday, August 07, 2008

Being Killed - Massacre of the Living (2008)



1. Collapsing Society
2. Zombify The Rest
3. To The Void
4. Skull Matter
5. No Return
6. Dementia Fanatical Schitcofrenic
7. Global Shutdown
8. Brushstrokes In Blood
9. Perpetual Demise
10. Eaten Alive
11. Population In The Mortuary
12. Anger Sharks
13. Wounded Mental Static
14. Crutch
15. Manifest The Turmoil
16. Capsule Of Demise
17. Massacre Of The Living
18. Mental Breakdown
19. Killed
20. Departed From Earth

Total speltid 23 minuter.

Dave Astor - Sång, bas, trumprogrammering
Tim Tiszczenko - Gitarr

Senare har även Levi Fuselier gått med i bandet för att hjälpa till med skönsången. Han kan höras på det kommande albumet "Kill Yourself" som kommer inom kort.

Being Killed är ett typiskt goregrind-band. Korta låtar, grisiga texter och brutal musik. Det låter både bra och ja, normalt för ett sådant band. Vad jag hakar upp mig på är som vanligt "sången". Låter det inte som en gris, så låter det som om någon håller på att drunkna i en hink med spyor. I detta fallet låter Dave Astor som om han först bitit toppen av en 0,5 liters colaburk och svalt den + innehållet i burken, för att sedan sätta botten av burken mot munnen för rätt akustik och rapa så högt han kan. Givetvis medför detta att det smakar magsyra efteråt, men det får man väl ta. Ja, vafan, en riktig goregrindare tycker väl bara om den smaken?
Gitarr och bas låter bra, de programmerade trummorna låter skit, men man kan ju inte begära så mycket av just programmerade dito.
Det spås en god framtid för Being Killed, och från flera håll hörs påståenden om att gruppen är det brutalaste inom genren just nu. Om det är så eller ej vet jag inte, men gillar du grisig goregrind kommer du säkert att gilla Massacre of the living.

http://www.myspace.com/beingkilled

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home