Sunday, September 16, 2007

Permafrost - Pervers & Geisteskrank (2007)

Tysk grismetall visar upp sitt allra fulaste tryne i form av Pervers & Geisteskrank. En hejvild blandning av depressiv blackmetal, gore och disneys vilddjuren.
Låter det spännande? Det är det inte! Enbart uselt och pinsamt.
Det hela makabra fyndet i skivväg börjar med nåt skumt intro, typiskt för den depresiva grenen av blackmetal. Sedan drar det iväg med några skumma uttalanden på tyska (tufft? Nej!), följt av nån typ av segt, otight skrammel som ska likna goregrind-black till en början men går snabbt över till nåt ännu segare deppmetal. Och vilddjuren då? Jo, Porcus "sång" är en varierande historia som låter allt ifrån gammal kärring till skrattmås, till ylande hund, till rassel i en startmotor och sedan tillbaka till sitt eget pinsamma jag igen. Inte direkt någon aspirant till Idol 2007 här inte...
Vad gäller medlemmarna Porcus (sång, trummor), Pervers Mastubator (gitarr) och Misanthrop (gitarr) så är deras musikaliska talanger inte någonting som kommer att talas om i generationer precis, låtarna är tråkiga och hela skiten är bara pinsam för att ta det hela kort och koncist.
Om du av någon anledning vill veta vad låtarna heter så är det:
1. Intro
2. Ein Zarter Körper
3. The Throne Of Satan
4. Das Nichts
5. Depression
6. Mord & Totschlag
7. Antinomie
8. Kraft Durch Krieg
9. Tod Geboren
10. C.O.A. (Colours Of Autumn)
Total speltid är 42:29 hemska minuter av pina och öronkramper.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home