Tuesday, September 08, 2009

Horned Almighty - Contaminating the Divine


1. Vile Works of Witchcraft
2. Contaminating the Divine
3. Death of the Soul
4. A Satanic Salutation
5. Litany for the Sick
6. The Doctrine Supreme
7. Manifestation of His Glory
8. Day of Purification
9. The Serpent Tempter

S. - Sång
Hellpig - Gitarr, bass
Aries - Gitarr
Luger - Bas
Harm - Trummor

Contaminating the Divine är Danska Horned Almighty´s fjärde fullängdare. Innan denna platta (med det fanatiskt fula omslaget) är det väldigt lite jag hört från dessa skapare av "Satans musik". Så med oskuldsfulla öron slänger jag igång denna och ser vad som händer...
Till en början händer ingenting. Jag är oroväckande oberörd över den musik som närmast kan beskrivas som ett satanistiskt och betydligt våldsammare Motorhead. Men dagarna går och ju mer jag lyssnar desto bättre blir det. Väldigt enkla riff och typiskta heavy metal-trummor på en bädd av en bas med riktigt fett sound. Toppat med den stora överraskningen, sången. S. låter riktigt jävla bra när han ryter fram texterna. Han blir snabbt lite av en favorit bland sångare. Riktigt elakt låter det, och det är ju bra om man ska spela just "Satans musik".
Så, nästa gång du har party, skit i de gamla Iron Maiden, Motorhead och dom andra partypopparna. Tryck i Horned Almighty´s senaste alster och vips så fyllebangar ni tills ni blir med i nästa säsong av Grannfejden.

Nedan kan ni se en låten Vile Works Of Witchcraft framförd live på Metal Magic Festival oktober 2008.



http://www.hornedalmighty.com/
http://www.myspace.com/hornedalmighty

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home