Wednesday, December 10, 2008

Vykort från Heldvete


Efter att ha fått en varning för mycket vill jag härmed ta tillfället i akt och förklara vad det s.k vykortet från Hallmark är.

Vykortet från Hallmark är ett icke-existerande virus. Varningen som skickas fram och tillbaka, upp och ner, hit och dit, fram-och-jävla-tillbaka är ett hoax-mail. Det betyder att det är själva varningen i sig som är det så kallade viruset. Nån talanglös jävel hittade på ett ljug-ihop-mail och skickade runt. Meningen är att folk ska skicka denna varning för ett ej existerande virus så mycket att mail-servrar krashar, alt. h*n ville bara se hur länge okunniga människor ska hålla på och maila denna jävla varning runt om i cyberspace.

Så vad ska du då göra om du får en varning om detta Hallmarks-virus? Jo, du ska ta bort mailet, gå in i mappen borttaget och ta bort skiten IGEN. Sen kan du göra någonting mer produktivt av ditt liv. Förslag på detta kan vara att ta sig en fet grogg, lägga sig i fosterställning och mumla repliker ur filmen Rainman, eller varför inte peta dig i vänster öga med någonting trubbigt? Endast fantasin sätter gränser, men ALLT är bättre än att maila detta jävla mail igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen......

Över och ut

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home